ECHTSCHEIDINGSNET.NL...onafhankelijk en onpartijdig

Claudia van Swaal
van samen naar solo...

WIE ZIJN WIJ

Financieel scheidingsadviseur
Wij helpen u om de scheiding op een zakelijke en efficiënte wijze af te wikkelen. Overleg met een deskundige erbij biedt een grotere kans op een situatie waarbij u, uw partner en eventuele kinderen de rust vinden om toekomstgericht te handelen.
Als financieel scheidingsadviseur vervullen wij hierin een onafhankelijke en onpartijdige rol. We houden rekening met de financiële en fiscale gevolgen van een bepaalde beslissing en zorgen voor een correcte afwikkeling van zaken waar u het beiden over eens bent.

1 contactpersoon
Juist onder deze omstandigheden is het prettig dat u 1 contactpersoon heeft, die alle zaken op elkaar afstemt en regelt. Wij adviseren niet alleen, maar begeleiden en coördineren tevens de uitvoering van het advies, hetgeen u een hoop tijd en geld bespaart. Bij ons bedrijf is Claudia van Swaal gespecialiseerd in het begeleiden bij scheiding.

Kwaliteit
Kwaliteit is gegarandeerd door ruim 15 jaar ervaring en een hoog opleidingsniveau. Zo is uw financieel scheidingsadviseur ingeschreven in Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) en bij de Federatie van Financiële Planners (FFP).

Zekerheid
Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Deze zijn gedeponeerd bij Kamer van Koophandel te Middelburg (Postbus 6004, 4330 LA  Middelburg, telefoon: (0118) 67 35 00). Ons KvK-nummer is 22061032


FFP RFEA
Scheidingsadvies
Alimentatieberekeningen, opstellen convenant en ouderschapsplan
lees meer >>
  
Kinderen
Wanneer ziet u de kinderen? Wat komt er in het ouder-schapsplan?
lees meer >>
     
Alimentatie
Kinder- en partneralimen-tatie. Wat kan u verwachten?
lees meer >>
 
Contact
Een kennismakingsgesprek op korte termijn
lees meer >>
     

 

ECHTSCHEIDINGSNET.NL     |     BEUKENSTRAAT 6     |     4462 TT  GOES     |     TEL. 0113 - 250 350     |     INFO@ECHTSCHEIDINGSNET.NL     |     WWW.ECHTSCHEIDINGSNET.NL
ECHTSCHEIDINGSNET.NL   DIENSTEN     CONTACT